Despre Jardina : Pepiniera Pomi Fructiferi Altoiti : Puieti Certificati

Suntem specializati in cresterea si comercializarea trandafirilor si a pomilor fructiferi de inalta calitate. Promptitudinea si grija fata de client ne definesc in tot ceea ce facem. Astfel clientii nostri beneficiaza de servicii si material saditor de calitate exceptionala.

Oferim GARANTIE pentru prindere si soi, informatii profesionale pentru ingrijirea si cultivarea materialului saditor. Comunicam permanent cu clientii nostri, oferind sfaturi valoroase si ne angajam sa ii tinem mereu informati cu privire la noutatile din domeniu.

Personalul nostru prietenos va sta mereu la dispozitie cu solutii legate de problemele care pot aparea la infiintarea si intretinerea gradinilor si a livezilor.

Suntem dedicati sa oferim CALITATE clientilor nostri. Avem proceduri stricte de control al calitatii, care impun ca toate produsele comercializate sa fie de calitate exceptionala. Daca un trandafir sau un pom nu arata de calitatea 1+ (poate avea ramuri rupte partial sau radacinile prea scurt taiate la recoltarea mecanizata), noi nu ii trimitem la client. Acestea raman inca un an la noi pentru dezvoltare.

Succesul nostru se bazeaza pe inalta calitate a pomilor fructiferi si a trandafirilor de gradina. Serviciile excelente si sfaturile profesionale, care insotesc toate produsele noastre, au convins clientii sa revina mereu si sa ne recomande mai departe.

Comenzile se pot efectua online, prin email sau telefon iar livrarile le facem la orice adresa din Romania.

Va asteptam cu o comanda,

O zi frumoasa !

Noi toti de la Jardina Concept

Pepiniera pomi fructiferi altoiti si certificati