Termeni si Conditii

Modalitati de Plata
Modalitati de PlataLa Jardina.eu toate preturile sunt exprimate in LEI.
Puteti plati cum va este mai convenabil, prin:·

Card bancar·

Transfer bancar sau depunere in con

Ramburs


PLATA RAMBURS
Alegeti plata ramburs la curier si achitati contravaloarea comenzii la primirea coletului. Plata se face in LEI. Eliberarea chitantei se face de catre Curier.

CARD BANCAR
Puteti plati online prin urmatoarele tipuri de carduri: Visa, MasterCard sau orice card de credit/debit cu logo-ul VISA sau MasterCard.

TRANSFER BANCAR (ORDIN DE PLATA)
Transfer bancar (ordin de plata) sau depunere numerar in contul nostru:


S.C. G R E E N - E C O N C E P T S.R.L
C.U.I.: RO 147 42 549

IBAN RON: RO93RZBR0000060002530807
Raiffeisen Bank

Va rugam sa nu efectuati nici o plata in contul nostru pana nu primiti o factura proforma.

Daca aveti intrebari sau doriti informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati prin email sau telefon. Colegii nostri sunt bucurosi sa va ajute oricand aveti nevoie.

Livrarea Comenzilor
Dupa plasarea comenzii online, veti primi un email de confirmare, avand listate toate produsele selectate, precum si datele dumneavoastra de contact (nume, telefon, adresa etc.).

La scurt timp veti fi contactat/a telefonic de catre un reprezentant Jardina.eu pentru confirmarea comenzii si programarea livrarii produselor. Puteti alege ziua si ora convenabile pentru dumneavoastra primirea coletului.
Produsele comercializate sunt livrate in orice localitate din Romania folosind serviciile de curierat rapid.

In sezonul de plantare termenul de livrare este de 24-48 ore, in functie de destinatie, iar programul de livrare este de Luni pana Vineri intre orele 9:00 si 16:00.
Taxa de transport este de 29 LEI.

POLITICA DE RAMBURSARE
Cu Jardina sunteți in siguranță. Dacă nu sunteți 100% mulțumiti de achiziția dumneavoastra, sau în cazul în care planta nu se prinde, vom inlocui sau returna valoarea comenzii dvs. Puteți returna produsele cu pana la 180 zile de la data livrării. Produsele returnate trebuie să fie în starea în care le-ati primit.

CONFIDENTIALITATE
Informatiile pe care le furnizati catre Jardina.eu sunt strict confidentiale, in totalitate protejate si vor fi folosite exclusiv pentru procesarea si livrarea comenzilor dumnevoastra.

PROTECTIE
In cazul in care platiti cu un card bancar va trebui sa introduceti datele de fiecate data cand plasati o comanda. Din motive de securitate NU pastram informatiile cardurilor bancare.

Protecția Datelor cu Caracter Personal
G R E E N-E C ON C E P T S.R.L., având sediul social in BUCURESTI, Str. Lotrioara- 5, blV31, sc,B, ap.81, Secotr-3 înregistrata la Registrul Comerțului sub nr.J40/57 04/2002, având CUI ro14742549, este operator de date cu caracter personal.

Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de către Jardina.eu numai in măsura permisa prin Regulamentul General (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (GDPR)


Termeni in înțelesul Regulamentului General (UE) 2016/679:

„date cu caracter personal” înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

„prelucrare” înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restricționarea, ștergerea sau distrugerea;

„restricționarea prelucrării” înseamnă marcarea datelor cu caracter personal stocate cu scopul de a limita prelucrarea viitoare a acestora;

„operator” înseamnă persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenția sau alt organism care, singur sau împreună cu altele, stabilește scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal; atunci când scopurile și mijloacele prelucrării sunt stabilite prin dreptul Uniunii sau dreptul intern, operatorul sau criteriile specifice pentru desemnarea acestuia pot fi prevăzute în dreptul Uniunii sau în dreptul intern;

„persoană împuternicită de operator” înseamnă persoana fizică sau juridică, autoritatea publică, agenția sau alt organism care prelucrează datele cu caracter personal în numele operatorului;

„parte terță” înseamnă o persoană fizică sau juridică, autoritate publică, agenție sau organism altul decât persoana vizată, operatorul, persoana împuternicită de operator și persoanele care, sub directa autoritate a operatorului sau a persoanei împuternicite de operator, sunt autorizate să prelucreze date cu caracter personal;

„consimțământ” al persoanei vizate înseamnă orice manifestare de voință liberă, specifică, informată și lipsită de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta acceptă, printr-o declarație sau printr-o acțiune fără echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc să fie prelucrate;

Jardina.eu prelucrează datele personale colectate în temeiul încheierii și executării contractelor cu clienții, în vederea realizării intereselor legitime în relație cu scopurile menționate mai sus și în alte situații în temeiul consimțământului clienților; Scopurile colectării datelor sunt: informarea utilizatorilor/clienților (cumpărătorilor) privind situația contului lor de pe www.Jardina.eu.ro, informarea utilizatorilor/clienților privind evoluția si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activități comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piață, de statistică, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentului consumatorilor.

Prin citirea prezentei Politici de protecția datelor cu caracter personal și a Notei de Informare ați luat la cunoștință faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de GDPR, respectiv:
- dreptul la transparența informațiilor, a comunicărilor și a modalităților de exercitare a drepturilor dvs.,
- dreptul la informare și acces la datele dvs. cu caracter personal, - dreptul la rectificare si dreptul la ștergerea datelor,
- dreptul la restricționarea prelucrării,
- dreptul la portabilitatea datelor,
- dreptul la opoziție și
- de a nu fi supus unui procesul decizional individual automatizat,
- dreptul de a vă adresa Autorității de Supraveghere (ANSPDCP) în caz de încălcare a drepturilor dvs. garantate de legislația privind protecția datelor cu caracter personal.

Pentru exercitarea drepturilor mai sus menționate sau pentru orice întrebare legată de modul în care datele dumneavoastră sunt utilizate ori dacă unele dintre datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată către G R E E N - E C O N C E P T S.R.L., Str. Lotrioara- 5, blV31, sc,B, ap.81, Secotr-3 , în atenția responsabilului cu protecția datelor – sau la adresa de email: info@jardina.eu.ro.

În cerere, vă rugăm să menționați dacă doriți ca informațiile să fie comunicate la o anumită adresă (poștală sau e-mail) sau printr-un serviciu de curierat care să asigure că veți primi personal informațiile. Va rugam sa țineți cont ca, înainte de a da curs oricărei astfel de cereri, ne rezervam dreptul de a va verifica identitatea, pentru a ne asigura ca solicitarea provine chiar din partea dumneavoastră. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justiției pentru orice încălcare a drepturilor dumneavoastră privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Informațiile pe care ni le furnizați vor fi utilizate și stocate doar în scopul pentru care le-ați furnizat, pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre, inclusiv pentru a preîntâmpina încălcarea securității sistemelor, și pentru respectarea legii și a termenilor noștri contractuali. În acest sens, Jardina.eu va stoca datele dvs. în conformitate cu Politica de Retenție a Datelor care reglementează termene-limită prestabilite și bine documentate pentru diferite categorii de date cu caracter personal, în funcție de specificul operațiunilor pentru care sunt necesare. Mai mult, Jardina.eu se asigură că datele cu caracter personal sunt adecvate, relevante și limitate la ceea ce este necesar pentru scopurile în care sunt prelucrate si de asemenea, se asigură că perioada pentru care datele cu caracter personal sunt stocate este limitată, iar la împlinirea termenelor limită, datele personale nu vor mai fi prelucrate în aceste scopuri.

Jardina.eu poate furniza datele dumneavoastră cu caracter personal altor companii cu care se află în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora, prin care garantează că aceste date sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizori de servicii de curierat, servicii de bancare, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a produselor și serviciilor noastre, imputerniciti ai Jardina.eu ce actioneaza in limitele si scopurile stabilite de Jardina.eu, conform conditiilor din prezenta Politica.

Pepiniera puieti pomi fructiferi de vanzare
Pepiniera butasi trandafiri de gradina de vanzare